Over ons

AK Deur & Interieur

AK Deur & Interieur biedt al jaren alles op het gebied van deuren: van modern tot klassiek en van budget tot exclusief. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in de branche en weten alles op het gebied van deuren,  deurbeslag en veiligheid. Samen met u kijken zij naar de beste oplossing voor bij u in huis. Gaat u voor een stijlvolle klassieker? Of een modern exemplaar? Kom langs in onze showroom of shop online.


AK Deur & Interieur levert vakmanschap af bij het vervangen van binnen- en buitendeuren (eventueel compleet met kozijnen) en ook voor het plaatsen van een garagedeur of terrasoverkapping kunt u op AK Deur & Interieur rekenen.

AK Hout & Plaat

Bij AK Hout & Plaat kunt u rekenen op puur vakmanschap. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u voorzien in al uw wensen. We hebben vele soorten plaatmateriaal en hout op voorraad en zagen dit voor u op maat. Ook is het mogelijk om sponningen en profielen in uw hout te frezen met onze speciale freesbank. Vanzelfsprekend kunnen wij uw op maat gemaakte bestelling ook thuis leveren en indien gewenst plaatsen, afhangen en/of installeren. 

Koop onze AK Hout & Plaat producten ook online!


AK Vakbouwmarkt

In onze vakbouwmarkt vindt u alles op het gebied van klussen en doe-het-zelven: ijzerwaren, verf, lijm en kit, gereedschap, elektra en sanitair. Daarnaast zijn wij specialist in veiligheid in en rondom huis. Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies, perfecte service en een scherpe prijs. AK maakt doe-het-zelven weer leuk!