Verzendinformatie

Bezorgen

Wij bezorgen door heel Nederland. Woont u op de Waddeneilanden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen uw bestelling afleveren bij een van de bedrijven aan de kust, die uw bestelling naar uw eiland kunnen vervoeren. De kosten hiervan zijn niet inclusief, u krijgt dan een rekening van het betreffende bedrijf.

Onze transporteur neemt contact met u op om een afspraak te maken voor de bezorging. Bezorging vindt altijd plaats op een werkdag (vaak vrijdag), zeker niet op zaterdag en zondag.

Alle bestellingen worden op de begane grond afgeleverd. Als u in een flat of appartement op een hogere verdieping woont, wordt u bestelling beneden in de hal afgeleverd. Als u van onze montageservice gebruikt maakt, tilt onze monteur uw bestelling naar boven. Wel in alle redelijkheid natuurlijk. Woont u op een hogere verdieping en past u bestelling niet in de lift? Dan zal er een tweede monteur moeten helpen. In dat geval worden er extra kosten in rekening gebracht.

De bezorgkosten zijn €85,- onder €1000,-. Boven €1000,- franco levering. Woont u op een van de Waddeneilanden, neem dan contact met ons op. Heeft u een afspraak gemaakt en u bent op het moment van afspraak niet thuis, dan wordt €100,- extra in rekening gebracht. Uw bestelling moet immers opnieuw opgeslagen en bezorgd worden.

Bezorgen per post

Uw bestelling versturen wij met PostNL. U ontvangt hiervoor een Track and Trace.

Verzendkosten tot 10 kilo €7,25

Zwaarder dan 10 kilo worden de bestellingen in meerdere dozen verpakt. Per pakket rekenen wij €7,25

Bent u niet thuis ten tijde van levering ontvangt u van PostNL een briefje met verdere instructies.

Afhalen

U kunt u bestelling ook zelf afhalen in Kaatsheuvel (Nederland). Als uw bestelling voor u klaar ligt, nemen wij contact met u op.